Početna   Moja aktivnost

Slika profila
biznismen019 glasaj:
POSLOVI PREKO INTERNETA-MOGUCE ILI NE?
Da li se posao moze uopste naci preko interneta? Da li je uopste moguce naci posao u danasnje vreme?
Kategorija: Opšte diskusije dana 10.01.2010
  PriJavite zloupotrebu

Pronađi lako nove odgovore na ovu temu. Novi postovi će biti prikazivani u `Vestima` (Moj nalog), odmah po postavljanju na forum.

1 Odgovori
Izlistaj po: Počev od najnovijihPočev od najstarijih
Slika profila
biznismen019
na 10/01/2010
Slao sam cv-e preko interneta na svim mogucim sajtovima. Sta vise,poslao sam oko 200 cv-a i ni na jedan nisam dobio odgovor. Jedna kompanija me je pozvala na on-line sastanak da bi navodno razgovarali o poslu,a ispostavilo se da se oni samo reklamiraju i zele da mi "utrape" neke proizvode da bih ih ja prodao i navodno zaradio 25;;;. Saznao sam da je nemoguce prodati te proizvode koji ne vrede ni 1000 dinara za 4500 dinara(takozvana ishrana za bolji zivot) a da niste Bogom nadareni lazov koji je i sam sebe ubedio u svoje lazi. Inace,pokusao sam da zaradim preko interneta i otvorivsi svoj sajt na koji sam izbacio gomilu banera. Dobio sam informaciju da se banerima i reklamama moze zaraditi nekih 200 dolara mesecno. Ni od toga nije ispalo nista. Da li uopste postoji neki "pravi" i istinit nacin kojim se moze zaraditi preko interneta? Ili jos bolje-da li danas jedan inteligentni i perspektivni mladic moze zaraditi novac postenim putem?
  Ne dopada mi se!  Dopada mi se!  PriJavite zloupotrebu
Napravi novi nalog ili se uloguj da bi učestvovao/la u diskusijama na BestJobs forumu.

FORUM

Anketa
Koliko ste imali godina kada ste počeli da radite?

manje od 18

od 18 do 25

od 25 do 30

više od 30

nisam do sada nigde radio/la

Copyright © 2010 Neogen     Uslovi    Poverljivost    Pomoć    Reklama

Upiši se
close