![]() Pavlee glasaj:
![]() UPOZORENJE U VEZI ,,pure home``Javio sam se na oglas firme pure home.doo za slobodno radno mesto operater u call centru.Kada sam video da me sami zovu postalo mi je malo cudno jer danas to je stvarno retko.Kada sam otisao tamo na razgovor,kroz razgovor,poslodavac je poceo da mulja nesto dok na kraju nije priznao da je rec o kirbi jbnim usisivacima a za operatera u call centru nista nespominje...Kada sam ga prekinuo i rekao da nisam zainteresovan za terensku prodaju kirbi usisivaca on je rekao u redu javicemo vam se i nikada vise nije nazvao.Moj savet vam je da kada vidite kao uslove zaposlenja,sss,manje od 45godina i komunikativnost,znajte da je to kirbi!!!!!!!!!!!!!!I preskocite taj oglas...Svaki treci oglas na koji se javim i kada odem na razgovor,kirbi je!!!
Kategorija: Opšte diskusije dana 09.01.2010
![]() Realno gledano vecinu tih firmi sto nude dopunski ili posao u marketingu treba zaobilaziti i to u sirokom luku pogotovo ako nemas iskustva u prodaji,nije tu ni iskustvo toliko bitno koliko moc ubedjivanja ljudi da u ovim kriznim danima kupe uredjaj koji vredi preko 2000 eura ili da izdas 2 soban stan koji se placa 300+ eura cetvoroclanoj porodici sa malim primanjima,jeste da nemas sefa nad glavom ali nemas ni stalne prihode,licno bolje mi je da mi sef vice sta treba a sta netreba a da placa redovno nego obrnuto plus koliko jos vremena treba da izdvojis,neplasim se ja prekovremenog rada ali da od 6 sati ujutru pa do 11 sati uvece "mlatis praznu slamu" od stana do stana to nikako,nemas vremena ni za porodicu ni za ista drugo ako hoces i tu neku sicu da zaradis moras da postavis taj posao ispred svega pa cak i ispred sebe,znaci odes na posao ceo dan setas,penjes se uz stepenice ako nema ili neradi lift,hranu moras sam da kupujes i to onako u "letu" da jedes,plus jos stres hoce li te neko napucati sakom ili ne ,ili nedaj boze kao i meni pistolj u celo.
To je stvarno sve istina da se desava! Al mi nikako nije jasno zbog cega ljudi tako reaguju na kirby, da li zbog toga sto ti oduzmu celo popodne, zato sto su neprofesionalni, ili zato sto je jos potrebno i da im kuvas kafu kad dodju?!?!?! Ili jos, najgora stvar, kada je vreme da platis ratu, pa te zovu po sto puta!!! Moje iskusto kaze da su misljenja podeljena, postoje oni koji obozavaju kirby (onikoji ga i imaju), oni koji ga mrrrrrzzzzeee (koji su imali lose iskustvo), oni koji bi ga kupili, ali nemaju novca i oni koji uopste ne znaju sta je to. Dok sam zakazivala prezentacije preko telefona, isto je tako bilo, ima mnogo ljudi koji se jeze samo na pomen kirby usisivaca, tako da sam cesto slusala psovke, i ruzna iskustva. Raditi sa kirby-jem je katastrofa, ali zato imati ga, to je sjajno!! :)
Napravi novi nalog ili se uloguj da bi učestvovao/la u diskusijama na BestJobs forumu.
|
Najaktivniji (posl. 7 dana)
Anketa
|
YU
na 20/02/2010